Alla dagar är samma | Hanna Skattberg

Hanna Skattberg

Annons

Alla dagar är samma

Hej babes ;*
Jag är riktigt lång ledig nu och de blir lätt att man inte har något att göra. Jag går ut och går på morgonen och drar mig till gymmet på eftermiddagen. Men där emellan är de ju ganska många timmar.. Så ni får jätte gärna kommentera nedan, saker man kan hitta på och saker ni vill ska komma upp på bloggen eller kanske YouTube.

Igår som sagt så var jag ute och gick, sen när jag kom hem tog jag en lång dusch och sminkade mig. Var kul att sminka sig igår eftersom de var ganska längesedan jag gjorde de faktiskt hehe. Och blir ju mest att jag använder samma smink varje dag. Så nu testade jag lite nytt, var kul. Även min pojkvän märke skillnad haha ;)
Vid 17:00 tiden drog vi till gymmet och tränade lite ben. Eller jag tränade ben. Han gjorde något annat haha!

Och idag kommer dagen la se exakt likadan ut haha. Ska visa er ett par nya shorts jag köpte iallafall. De satt helt super!
Men vi hörs efter jag varit ute och gått, puss!:*
PicMonkey Collage

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats