Happy Valentines Day | Hanna Skattberg

Hanna Skattberg

Annons

Happy Valentines Day

Godmorgon alla skönheter! Hoppas ni hade en super bra och mysig alla hjärtans dag. Jag älskar ju alla såna här högtider så er som undrar om jag hade en bra alla hjärtans dag… så JA. Har de ungefär bra alla högtider eftersom jag är så taggad på de ;D
Jag och min pojkvän hade en super mysig kväll på en restaurang som heter Nami som ligger här i Varberg. De är sushi och massa sånt gott som vi älskar :D Så ja de kunde inte bli bättre, jätte trevlig personal med! Eller säger man personal på en restaurang? De borde gå bra va? ;D haha.
För mig var dagen on fleek verkligen, super mysigt, får hoppas Simon med tyckte de haha;) Men de tror jag la!

Men vet ni vad? Solen skiner och har gjort i några dagar men inte gått ut och gått. Men tänkte om jag faktiskt skulle göra de idag även om de är lite kallt. Är ju ändå sol :D

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats