Planer för idag! | Hanna Skattberg

Hanna Skattberg

Annons

Planer för idag!

Äntligen fredag igen! Dock jobbar jag imorgon så blir ingen sen kväll. Men har ändå planer för idag. Har precis varit ute och fått en liten promenad vid havet. Så nu ligger jag bara i solen och lyssnar på poddar, men tänkte gå in och göra lite mat för börjar bli hungrig. Blir nog fisk och sallad, mums:* Sen ligga och bli lite brun och vänta på att älsklingen slutar jobbet och då ska vi på bio! Nu låter de kanske som att han slutar jätte sent, men bion börjar 16:15 haha. De är Hitta Doris! Omg, är så taggad, min favvo film är Hitta Nemo.. Så längtar så extremt på att denna skulle komma. Och sagt sen jag fick veta de skulle göra Hitta Doris, att jag vill se den på premiären! Och nu ska jag de. Super glad:D Efter de ska vi nog träna, får se hur vi känner då. Sen blir de att äta kräftor. Såå gott :D Så de blir en väldigt bra och trevlig fredag!


Kjol, Nelly.com | Crop Top, Adidas

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats